Beats 4 Malawi, Q-Music De Foute Party in Spakenburg

Contact

Adres:
Sport Vereniging Spakenburg
Westdijk 12
3752AE Bunschoten-Spakenburg
Plan je route

Beat voor Malawi-Q-Music-De Foute Party in Spakenburg!” Kom en feest mee met "Beat for Malawi: De Foute Party" op 17 juni, georganiseerd door Stichting Vrienden voor Afrika in samenwerking met Q-music!

Dit evenement heeft als doel om minimaal €75.000,- euro op te halen voor de realisatie van de volledige basiss…

Beat voor Malawi-Q-Music-De Foute Party in Spakenburg!” Kom en feest mee met "Beat for Malawi: De Foute Party" op 17 juni, georganiseerd door Stichting Vrienden voor Afrika in samenwerking met Q-music!

Dit evenement heeft als doel om minimaal €75.000,- euro op te halen voor de realisatie van de volledige basisschool in Bolera, Malawi (Afrika). Hoewel de eerste fase al is voltooid, is er nog veel werk te doen om meer dan 2500 kinderen in staat te stellen naar school te gaan. Dans mee op de leukste foute muziek en draag bij aan een geweldig doel! Stichting Vrienden voor Afrika is een non-profitorganisatie die zich inzet voor het ontwikkelen van gemeenschappen in Afrika. Momenteel is de stichting actief in het gebied Bolera, Malawi, waar wordt gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuwe community met een volledige basisschool die plaats biedt aan 2500 kinderen. In 2021 is gestart met de bouw van de onderbouw klaslokalen en 4 huizen voor de onderwijzers, welke vorig jaar zijn gerealiseerd. Dit jaar zal fase 2 van het project gerealiseerd gaan worden, waarbij de bovenbouw van de klaslokalen, de bibliotheek, het sportveld en nog eens 4 lerarenhuizen gebouwd gaan worden. Om gelden in te zamelen organiseert Stichting Vrienden voor Afrika een muziekevenement op het sportcomplex van SV Spakenburg.

Niets minder dan Q-Music komt draaien en zal een Foute Party organiseren op het hoofdveld. Ons streefbedrag is om €75.000,- euro op te halen voor de bouw van de school in Malawi! Bent u erbij, zodat we 2500 kinderen de kans geven op kwalitatief goed onderwijs? Wilt u niet mee feesten, maar toch uw steentje bijdragen dan kunt u een gift overmaken via de website.

Wanneer

  • Zaterdag 17 juni 2023 17.00 - 23.30 uur

Locatie