Vacature: Gastheren en gastvrouwen toerisme

VVV Spakenburg is de marketing- en promotie organisatie achter het beeldmerk Hecht Spakenburg. De organisatie trekt bewoners, bezoekers en toeristen naar het dorp met gerichte activiteiten, evenementen en campagnes.

Samen met Utrecht Marketing / Visit Utrecht Region geven we de regio een extra boost door ons gezamenlijk te presenteren op verschillende beurzen. Daarvoor zoekt VVV Spakenburg zelfstandige, representatieve en enthousiaste gastheren en gastvrouwen die Spakenburg willen presenteren de Reise & Camping Messe 2020 in Essen (Duitsland). Klederdracht is daarbij een extra leuke aandachtstrekker maar geen must.

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Tijdens de Reise & Camping Messe van 26 februari t/m 1 maart 2020 in Essen (Duitsland) ben je samen met collega’s ambassadeur op de stand van de provincie Utrecht. Je vertelt de aanwezige bezoekers met enthousiasme over cultuur, natuur, fietsen en wandelen en de andere recreatiemogelijkheden in de provincie. Je maakt hierbij gebruik van ondersteunend promotiemateriaal.

Tijdens 2 of meer beursdagen ben je overdag paraat op de beursstand, in de avonduren is er volop ruimte om de prachtige historische plaats Essen te ontdekken. Op 20 januari 2020 om 09.30 uur wordt in Woerden een voorbereidingsbijeenkomst georganiseerd waar deze beurs wordt besproken en vragen beantwoord zullen worden.

PROFIEL

  • Een groot hart voor Spakenburg en de regio
  • Kennis van het toeristisch / recreatieve aanbod in de regio (en enthousiasme om hierover te vertellen)
  • Aanpakkersmentaliteit
  • Goede beheersing van de Duitse en Nederlandse taal
  • Beschikbaar 2 tot 5 beursdagen (en bij voorkeur ook op maandag 20 januari bij de voorbereidingsbijeenkomst)
  • Pro-actieve houding, zelfstandig en communicatief
  • Enthousiaste teamspeler met humor en doorzettingsvermogen
  • Bij voorkeur in bezit van rijbewijs B

AANBOD

VVV Spakenburg biedt een bescheiden vrijwilligersuurvergoeding en vergoedt daarnaast de reis- en verblijfskosten voor de consumentenbeurs of -beurzen waaraan je deelneemt.

CONTACT

Spreekt deze vrijwilligersfunctie jou aan? En ben jij de enthousiaste gastheer of gastvrouw die we zoeken? Reageer dan nu! Stuur je motivatie en cv uiterlijk 15 januari 2020 naar info@vvvspakenburg.nl o.v.v. ‘gastheer/gastvrouw toerisme’. Voor vragen bel je met Jolanda Koops of Annelotte Swart, telefoon 033-298 21 56.