Varen op een voormalig vissersschip

Lekker varen

Even lekker meevaren op een autentiek vissersschip. Dat kan!
In de maanden mei t/m september kunt u van maandag t/m zaterdag een uur meevaren op één van onze botters. De afvaarten zijn om 12.30 uur, 13.00 uur, 14.00 uur 14.30 uur, 15.30 uur en 16.00 uur.

Tickets zijn online te reserveren via https://museumhavenspakenburg.nl/nl/bottertocht. Losse tickets zijn verkrijgbaar bij het TIP Spakenburg aan de Oude Schans 90 - naast de botterwerf.

 

Relax en geniet, van een rondvaart op een authentiek vissersschip met rustgevend uitzicht. Ga je mee het Eemmeer op?
Reserveer je tickects via https://museumhavenspakenburg.nl/nl/bottertocht

Wil je een vaararrangement voor een groep reserveren, bijvoorbeeld in combinatie met een museumbezoek of een lunch/diner? Mail dan naar info@spakenburg.nl.

Ticket tarieven

Volwassenen € 15
Kinderen tot 12 jaar € 7,50

Bottervaren is mogelijk van mei t/m september.

 

Parkeren en opstappen

Voor een parkeerplaats in de buurt (2 min. lopen) volg je de borden Westmaat en daarna: P Museumhaven Spakenburg. Parkeren is overal gratis. Op sommige plekken heb je wel een parkeerschijf nodig.  Zorg dat je 10 minuten voor afvaart aanwezig bent bij de opstapplaats: Oude Schans, aan de kant van het toeristisch informatiepunt.

Dresscode

Een botter is een robuust schip dus laat je naaldhakken maar thuis in de kast. Draag comfortabele kleding en schoenen waarin je lekker vrij kan bewegen en die tegen een stootje kunnen. Een regenjas of poncho kan altijd mee natuurlijk.