Vacature - Samen SPKNBRG

Samen SPKNBRG is op zoek naar een nieuwe collega. Er is ook dit jaar weer veel te doen in ons dorp en wij willen de bezoekers en toeristen daarover vertellen en ze verleiden om hier naartoe te komen. Daar kan jij aan mee komen werken!

Wij zoeken versterking voor verschillende taken, zowel op de achtergrond als op de voorgrond. Dagelijks op ons kantoor aan de Oude Schans en tijdens een aantal mooie evenementen in ons dorp. Bezoekers komen naar ons kantoor voor informatie over de leukste hotspots, fiets- en wandelroutes, souvenirs, fairtrade cadeaus en cadeaukaarten. De mensen van de Wereldwinkel voorzien die bezoekers van de belangrijkste informatie. Samen zorgen we voor een goede basis. Daarnaast zijn wij de drijvende kracht achter een aantal belangrijke evenementen – zoals de Spakenburgse dagen, Botterpop, de Wintermarkt en de Sinterklaasintocht. Dat vergt een hoop voorbereiding en coördinatie bij de uitvoering ervan. Vaak samen met andere organisaties en natuurlijk met veel vrijwilligers.

Tot slot willen we andere mooie evenementen promoten, door middel van voorlichting en (online) communicatie. Ons dorp heeft veel te bieden en daar dragen we enthousiast en professioneel aan bij.

We bieden je een omgeving waar je je talenten in kunt zetten, samen met drie andere collega’s. In overleg bepalen we wie wat gaat doen, maar jouw belangrijkste werkzaamheden zijn
 

  • Een ambassadeursrol vervullen door bij te dragen aan de communicatie over ons dorp
  • Vragen beantwoorden over (culturele) activiteiten, winkelaanbod, horeca en overnachten
  • Arrangementen en rondleidingen aanbieden, vaststellen en reserveren
  • Helpen met voorbereiden, organiseren en uitvoeren van evenementen zoals de Spakenburgse dagen, Botterpop, de Wintermarkt en de Sinterklaasintocht
  • Contacten onderhouden met andere organisaties en leveranciers waardoor het (samen)werken geolied verloopt.

Dagen en tijden
Je werkuren worden in overleg verdeeld over 3 of 4 dagen (maandag t/m vrijdag). Tijdens evenementen of drukke perioden kan het zijn dat we je graag wat meer uren inschakelen in die periode, of dat je op zaterdag ingeschakeld wordt.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een enthousiaste en actieve collega, die klantvriendelijk en communicatief vaardig is. Je kunt goed zaken regelen en organiseren en je verantwoordelijk te nemen. Je vindt het leuk om samen te werken, maar kan ook zelfstandig je werk te verrichten. Je hebt kennis van of affiniteit met toerisme, het liefst met een hart voor ons dorp. We gebruiken de belangrijkste Microsoft toepassingen en werken veel met internet en mail. Dat zijn voor jou geen geheimen.

Wat krijg je ervoor terug?
Een leerzame plek in een gezellige en actieve omgeving in een klein, gezellig team en interessant contact met bezoekers, toeristen en ook partners van de VVV. Met de kans om ons dorp te promoten en bezoekers een mooie dag (of dagen) te bezorgen. Dat is toch een prachtige baan!

Contact
Hebben we je enthousiast gemaakt? Of wil je meer weten? Neem dan contact op met Marianne Korlaar via marianne@vvvspakenburg.nl of 033-2982156.

Wij ontvangen graag je motivatie en een kort cv, zodat we jou vast beter leren kennen. We zijn echt benieuwd!
Marianne Korlaar, Wouter Hopman en Pierre van der Gijp
www.spakenburg.nl