Bezoek Spakenburg

Altijd gezelligheid
Stap in de geschiedenis
Bekijk en beleef
Contact en bereikbaarheid

Beleef de tradities

Door de Coronamaatregelen zijn alle evenementen tot 19 januari 2021 geannuleerd en de meeste winkels gesloten.

Stap in de historie van Spakenburg. Kom winkelen en genieten in het authentieke centrum naast de scheepstimmerwerf en museumhaven.

Ga je mee schuitje varen?

Tijdens de wintermaanden liggen de botters onder zeil. Vanaf volgend voorjaar worden de zeilen weer gehesen en kan je inschepen op een authentiek vissersschip.  Ervaar rust en ruimte én maak kennis met Spakenburgse visserijgeschiedenis.

Grootste bottervloot

Huur een e-bike met gratis routes

Aan de rand van Spakenburg, bij jachthaven Nieuwboer, huur je grote en kleine fietsen voor het hele gezin. En heb je geen zin in tegenwind, dan kies je toch gewoon een e-bike? Je krijgt er een gratis fietsroute bij.

E-bike reserveren

Thuis uit eten in Spakenburg!

Jammer genoeg is de horeca weer gesloten. Wil je toch genieten van wat de Spakenburgse Horeca te bieden heeft? Kijk dan op hun website. Klik door op de button "Culinair genieten" daar vind je een overzicht van de heerlijkste horecazaken in Spakenburg.  

 

Culinair genieten

Spakenburgse Spaarpas & Cadeaupas

Met de Spakenburgse spaarpas kan je punten sparen bij je aankopen. Het is het lokale spaarsysteem van Spakenburg! Met die punten kan je acties verzilveren óf korting krijgen in je favoriete winkels en horecazaken. Heb je een Spakenburgse Cadeaupas gekregen dan kan je die besteden bij alle ondernemers die aangesloten zijn bij de Spakenburgse Spaarpas. Kijk hiervoor bij "Aanbieders".

Aanbieders

Spakenburgse dagen

Wat een extra speciaal jaar zou worden voor de Spakenburgse dagen gaat helaas niet door. Het annuleren van het grootste evenement van Spakenburg is een grote domper en voelt als onwerkelijk voor de organisatoren en het bestuur. We hopen in 2021 alsnog een 50ste jubileumeditie van dit geweldige evenement te kunnen vieren met jullie.

 

Bekijk de pagina

Zondagsrust: hou er rekening mee dat op zondag bijna alle horeca, winkels en musea gesloten zijn. Vanwege de Coronamaatregelen zijn de meeste winkels gesloten tot 19 januari 2021.

Visit Utrecht Region

Combineer een bezoek aan Spakenburg met een uitje in de regio Utrecht. Bekijk Spakenburgse diva's bij Piet Mondriaan in Amersfoort. Beklim de Domtoren in Utrecht, de hoogste kerktoren van Nederland. Of beleef eens een oer Hollandse Cheese Experience in het kaaspakhuis van Woerden.

Check the highlights