Bezoek Spakenburg

Bekijk en beleef
Winkelen in een authentiek centrum
Boodschappen doen en gratis parkeren
Relaxt wakker worden

Beleef de tradities

Ook in Spakenburg zijn horecagelegenheden, musea en kapsalon's tijdelijk preventief gesloten om het risico op verspreiding van het Coronavirus te verminderen. Alle evenementen tot 1 juni zijn geannuleerd.

Bezoek binnenkort weer de musea en stap in de historie van Spakenburg.
Reserveer een rondleiding op de scheepstimmerwerf, vaar mee op een voormalig vissersschip of kom winkelen en culinair genieten in het gezellige centrum van Spakenburg. 

Steun aan stenen winkels

Het gesprek van de dag, het Coronavirus.
Als je het nieuws volgt weet je welke maatregelen het RIVM - Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu neemt om zoveel mogelijk risico op verspreiding te voorkomen.

Vergeet ook de lokale winkeliers niet. Denk aan bijvoorbeeld de slager, de bakker, de schoenverkoper... Zij hebben in deze tijd consumenten éxtra hard nodig om overeind te blijven. Doe dit bewust en natuurlijk alleen in goede gezondheid. Zodat we ´straks´ nog steeds een bedrijvig centrum hebben waar we naar toe kunnen.

Mailen met VVV Spakenburg

Om te helpen het Coronavirus niet verder te verspreiden werken wij uit voorzorg vanuit huis tot nader order. Iedere dag zijn we online en via de mail bereikbaar. Wil je graag gebeld worden, stuur dan een bericht met je telefoonnummer naar info@vvvspakenburg.nl. Vragen over inschrijvingen voor Spakenburgse dagen kan je mailen naar evenementen@vvvspakenburg.nl.

Openingstijden Wereldwinkel

Varen op een vissersschip

Vanaf juni 2020 boek je hier heerlijke vaartochten op een voormalig vissersschip. Gezellig met je vriend of vriendin, zoon of dochter... zelfs in je eentje kan je een ticket boeken.

Boek een botter

Spakenburgse dagen

Deelnemers aan de Spakenburgse dagen kunnen online inschrijven via de link hieronder:

INSCHRIJFFORMULIER SPAKENBURGSE DAGEN

Meer folklore nieuws

Zondagsrust: hou er rekening mee dat op zondag bijna alle horeca, winkels en musea gesloten zijn.

Visit Utrecht Region

Combineer een bezoek aan Spakenburg met een uitje in de regio Utrecht. Kruip in het hoofd van kunstenaar Piet Mondriaan in Amersfoort. Beklim de Domtoren in Utrecht, de hoogste kerktoren van Nederland. Of beleef eens een oer Hollandse Cheese Experience in het kaaspakhuis van Woerden.

Check the highlights