Bezoek Spakenburg

Altijd gezelligheid
Stap in de geschiedenis
Bekijk en beleef
Contact en bereikbaarheid

Beleef de tradities

Door de Coronamaatregelen zijn alle evenementen tot en met eind 2020 geannuleerd.

Stap in de historie van Spakenburg. Kom winkelen en culinair genieten in het authentieke centrum naast de scheepstimmerwerf en museumhaven.

Ga je mee schuitje varen?

Yes, vanaf 7 juli mag je weer mee aan boord!  Tijdens een rondvaart op een authentiek vissersschip ervaar je rust en ruimte én maak je kennis met Spakenburgse visserijgeschiedenis.

Koop je ticket aan boord

Huur een e-bike met gratis routes

Aan de rand van Spakenburg, bij jachthaven Nieuwboer, huur je grote en kleine fietsen voor het hele gezin. En heb je geen zin in tegenwind, dan kies je toch gewoon een e-bike? Je krijgt er een gratis fietsroute bij.

E-bike reserveren

HORECA SPAKENBURG WEER OPEN

Eindelijk! Maandag 1 juni mogen de terrassen weer naar buiten. Alles glimt en glanst, tafels uit elkaar geschoven en voorbereidingen zijn getroffen. Een stoeltje reserveren is even wennen, maar dan geniet je extra van een verse cappuccino of zomerse cocktail. Of ga je gelijk all-the-way voor een 5 gangen diner?

 

Bekijk de video

Gastblog van Honeyguide

Gastblogger Laura van Honeyguide schreef een mooi artikel over Spakenburg. Honeyguide stimuleert reizen en vrije tijd met een positieve impact. Nederland kent talloze verborgen parels die allemaal bijdragen aan een mooiere, eerlijkere en duurzamere wereld. 

Lees de blog

Spakenburgse dagen

Wat een extra speciaal jaar zou worden voor de Spakenburgse dagen gaat helaas niet door. Het annuleren van het grootste evenement van Spakenburg is een grote domper en voelt als onwerkelijk voor de organisatoren en het bestuur. We hopen in 2021 alsnog een 50ste jubileumeditie van dit geweldige evenement te kunnen vieren met jullie.

 

Bekijk de pagina

Zondagsrust: hou er rekening mee dat op zondag bijna alle horeca, winkels en musea gesloten zijn.

Visit Utrecht Region

Combineer een bezoek aan Spakenburg met een uitje in de regio Utrecht. Bekijk Spakenburgse diva's bij Piet Mondriaan in Amersfoort. Beklim de Domtoren in Utrecht, de hoogste kerktoren van Nederland. Of beleef eens een oer Hollandse Cheese Experience in het kaaspakhuis van Woerden.

Check the highlights