Bezoek Spakenburg

Altijd gezelligheid
Stap in de geschiedenis
Bekijk en beleef
Contact en bereikbaarheid

Beleef de tradities

Door de Coronamaatregelen zijn alle evenementen tot maart 2021 geannuleerd en de meeste winkels  geheel of gedeeltelijk gesloten.

Stap in de historie van Spakenburg. Kom winkelen en genieten in het authentieke centrum naast de scheepstimmerwerf en museumhaven.

Ga je mee schuitje varen?

Tijdens de wintermaanden liggen de botters onder zeil. Vanaf volgend voorjaar worden de zeilen weer gehesen en kan je inschepen op een authentiek vissersschip.  Ervaar rust en ruimte én maak kennis met Spakenburgse visserijgeschiedenis.

Grootste bottervloot

#IKSTEUN De Spakenburgse ondernemers

Lokaal winkelen kan weer een beetje meer! Toch gaat het nog nét even anders. Blijf jij onze Spakenburgse ondernemers ook steunen? Bekijk de mogelijkheden via 'Click & Collect". Maak een 'shop-afspraak' of bestel telefonisch haal het af of laat het thuis bezorgen!

Click&Collect

Thuis uit eten in Spakenburg!

Jammer genoeg is de horeca weer gesloten. Wil je toch genieten van wat de Spakenburgse Horeca te bieden heeft? Kijk dan op hun website. Klik door op de button "Culinair genieten" daar vind je een overzicht van de heerlijkste horecazaken in Spakenburg.  

 

Culinair genieten

Spakenburgse Spaar- & Cadeaupas

Met de Spakenburgse spaarpas kan je punten sparen bij je aankopen. Het is het lokale spaarsysteem van Spakenburg! Heb je de Spakenburgse Cadeaupas gekregen dan kan je die verzilveren bij alle aangesloten ondernemers.
Meer weten, inloggen of registreren? Klik hier   

Alle info

Spakenburgse dagen

Wat een extra speciaal jaar zou worden voor de Spakenburgse dagen gaat helaas niet door. Het annuleren van het grootste evenement van Spakenburg is een grote domper en voelt als onwerkelijk voor de organisatoren en het bestuur. We hopen in 2021 alsnog een 50ste jubileumeditie van dit geweldige evenement te kunnen vieren met jullie.

 

Bekijk de pagina

Zondagsrust: hou er rekening mee dat op zondag bijna alle horeca, winkels en musea gesloten zijn. Vanwege de Coronamaatregelen zijn de meeste winkels geheel of gedeeltelijk gesloten tot maart 2021. Kijk voor de mogelijkheden onder "Click & Collect"

Visit Utrecht Region

Combineer een bezoek aan Spakenburg met een uitje in de regio Utrecht. Bekijk Spakenburgse diva's bij Piet Mondriaan in Amersfoort. Beklim de Domtoren in Utrecht, de hoogste kerktoren van Nederland. Of beleef eens een oer Hollandse Cheese Experience in het kaaspakhuis van Woerden.

Check the highlights